Cibarusah, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cibarusah

Peta lokasi Kacamatan Cibarusah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 7


Cibarusah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bekasi, Jawa Barat

Lambang Bekasi.jpg

Kacamatan: Babelan | Bojongmanggu | Cabangbungin | Cibarusah | Cibitung | Cikarang Barat | Cikarang Pusat | Cikarang Selatan | Cikarang Timur | Cikarang Utara | Kedungwaringin | Karangbahagia | Muara Gembong | Pebayuran | Sérang Baru | Sétu | Sukakarya | Sukatani | Sukawangi | Tambelang | Tambun Selatan | Tambun Utara | Tarumajaya



Nuvola filesystems folder home.png