Cibiru Wétan, Cileunyi, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cibiru Wétan

Peta lokasi Cibiru Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cileunyi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cibiru Wétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cileunyi, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg