Cibunian, Pamijahan, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cibunian

Peta lokasi Cibunian
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Pamijahan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cibunian nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg