Ciburial, Cimenyan, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Ciburial

Peta lokasi Ciburial
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cimenyan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Ciburial nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimenyan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg