Cicaléngka Kulon, Cicaléngka, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cicaléngka Kulon

Peta lokasi Cicaléngka Kulon
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cicaléngka
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cicaléngka Kulon nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg