Cicaléngka Wétan, Cicaléngka, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cicaléngka Wétan

Peta lokasi Cicaléngka Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cicaléngka
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cicaléngka Wétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg