Cieurih, Cidahu, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cieurih

Peta lokasi Cieurih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Cidahu
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cieurih nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg