Cijerah, Bandung Kulon, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cijerah

Peta lokasi Cijerah
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Bandung Kulon
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cijerah nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kulon, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg