Cikéas Udik, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cikéas Udik

Peta lokasi Cikéas Udik
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Gunung Putri
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cikéas Udik nyaéta salasahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg