Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -Tono Nurpomo
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cikalong Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sakola Luhur di Cikalongwetan[édit | sunting sumber]

  1. Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Cimahi, nu pusatna di Cimahi, Cabangna di SDN 2 Cikalong Wétan, Bandung Cikalong Wétan
  2. Universtas Bale Bandung (UNIBBA), nu cabangna di SMA KP Cikalong Wétan


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Bandung Kulon, Kabupatén Bandung Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon