Cilaja, Kramat Mulya, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cilaja

Peta lokasi Cilaja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Kramat Mulya
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cilaja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kramat Mulya, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg