Ciledug Tengah, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Ciledug Tengah

Peta lokasi Ciledug Tengah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Ciledug
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Ciledug Tengah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg