Cimanintin, Jatinunggal, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cimanintin

Peta lokasi Cimanintin
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Jatinunggal
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cimanintin nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatinunggal, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg