Cimerak, Pangandaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cimerak

Peta lokasi Kacamatan Cimerak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat Kiswaya, SH.
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Cimerak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Jawa Kulon, Indonésia.


Geografis[édit | sunting sumber]

Administratif[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]




Nuvola filesystems folder home.png