Cimeuhmal, Tanjung Siang, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cimeuhmal

Peta lokasi Cimeuhmal
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Tanjung Siang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cimeuhmal nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg