Cipedes, Cipedes, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cipedes

Peta lokasi Cipedes
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Cipedes
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cipedes nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cipedes, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg