Cipelah, Rancabali, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cipelah

Peta lokasi Cipelah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Rancabali
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cipelah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rancabali, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg