Cipeté Utara, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cipeté Utara

Peta lokasi Cipeté Utara
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Baru
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cipeté Utara nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg