Cipondoh, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cipondoh

Peta lokasi Kacamatan Cipondoh
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cipondoh nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Cipondoh, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png