Cisarua, Cisarua, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cisarua

Peta lokasi Cisarua
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cisarua
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cisarua nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg