Cisempur, Jatinangor, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cisempur

Peta lokasi Cisempur
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Jatinangor
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cisempur nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatinangor, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg