Citéko, Cisarua, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Citéko

Peta lokasi Citéko
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cisarua
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Citéko nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg