Citakan:Dekade nav

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-1 SM - Abad ka-1 - Abad ka-2
Dékade: 0-an SM 0-an 10-an - 20-an - 30-an 40-an 50-an
Taun: 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

Citakan ieu kanggo artikel dekade Saparantosna Masehi. Mangga diserat {{Decadebox|Nomer dekade}} atanapi {{Dekade nav|Nomer dekade}} nu mana nomer dekade mangrupakeun digit dekadena, kajabi upami kangge nu pangpengkerna. Contona, upami ngangge kanggo dekade 40-an, mangga serat {{Dekade nav|4}} atanapi upami bade nyerat 220-an, seratkeunnana {{Dekade nav|22}}.