Citakan:FOLDOC

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Artikel ieu aslina dumasar kana bahan ti Free On-line Dictionary of Computing, nu geus dilisénsian dumasar kana GFDL.

This template should be placed on the main page of the article. The {{FOLDOC talk}} template should also be placed on the talk page. This will add the talk page to the proper category.