Citakan:KIA/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Subkaca ieu ngandung dokuméntasi, kategori jeung eusi lianna nu lain mangrupakeun bagéan tina citakan.
Keur nempo kaca citakanana, tempo Citakan:KIA.

Information[édit | sunting sumber]

This template is used to indicate killed commanders in the {{Infobox Military Conflict}} template.

Usage[édit | sunting sumber]

{{KIA}} displays normal symbol: -

{{KIA|alt=yes}} displays alternate symbol: - (K.I.A.)

Tingali ogé[édit | sunting sumber]