Citakan:Klaim téritorial Antartika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
[view] [edit] Dokuméntasi


Usage[édit | sunting sumber]


Mangga anggo  {{Klaim téritorial Antartika|state=collapsed}}  atanapi  {{Klaim téritorial Antartika|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Klaim téritorial Antartika|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.

See also[édit | sunting sumber]