Citakan:Kotak info buku/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Auto italic title

Citakan ieu dipaké pikeun némbongkeun kotak info pikeun digunakeun dina artikel ngeunaan buku.

Pamakéan[édit | sunting sumber]

{{Infobox book
<!-- |italic title = (see above) -->
| name             = 
| image            = <!-- include the file, px and alt: [[File:Example.jpg|200px|alt=Cover]] -->
| image_caption    = 
| author           = 
| title_orig       = 
| translator       = 
| illustrator      = 
| cover_artist     = 
| country          = 
| language         = 
| series           = 
| subject          = 
| genre            = 
| publisher        = 
| pub_date         = 
| english_pub_date = 
| media_type       = 
| pages            = 
| isbn             = 
| oclc             = 
| dewey            = 
| congress         = 
| preceded_by      = 
| followed_by      = 
}}

Tag/Paraméter[édit | sunting sumber]

  • Paraméter tiasa heunteu dieusian.
  • Wikilinks bisa dipaké.
name
Ngaaran buku. Upami dikosongkeun, eusina dicandak ti judul kaca.
image
Gambar, kaasup file, px jeung alt: [[File:Example.jpg|200px|alt=Sampul]]
image_caption
Katrangan gambar
author
Panulis
title_orig
Judul asli, misalna nu can ditarjamahkeun
translator
Nu narjamahkeun
illustrator
Ilustrator
cover_artist
Nu ngadesain sampulna
country
Nagara asal
language
Basa asal anu dipaké dina buku
series
Séri (upami aya)
subject
(pikeun non-fiksi) Tingali en:index term jeung en:library classification
genre
(pikeun fiksi) Tingali en:literary genre
publisher
Nu medalkeun/Panerbit terbitan utami (utamakeun édisi kahiji)
pub_date
Iraha medalna? (édisi kahiji)
media_type
Citak / On-line.. jsb.
pages
Kaca (utamikeun édisi kahiji)
isbn
Format: "ISBN 1234567890"
oclc
Kode OCLC
dewey
Klasifikasi Dewey Decimal
congress
Klasifikasi Library of Congress
preceded_by
Judul buku saméméhna dina sérina
followed_by
Judul buku sanggeusna dina sérina

Conto[édit | sunting sumber]

Anne of Green Gables  
Cover
First page of Anne of Green Gables.
Panulis Lucy Maud Montgomery
Ilustrator M. A. and W. A. J. Claus
Nagara United States
Basa English
Rupa Children's novel
Nu medalkeun L. C. Page & Co.
Kaping dimedalkeun April 1908
Wangun média Print (hardcover)
Kaca 429 pp (first edition)
ISBN N/A
Kode OCLC 367111
LC PR6025.O45 A53
Diteraskeun ku Anne of Avonlea
{{Infobox book
| name           = Anne of Green Gables
| image          = [[File:FirstPageGreenGables.gif|200px|alt=Cover]]
| image_caption  = First page of ''Anne of Green Gables''.
| author         = [[Lucy Maud Montgomery]]
| title_orig     = 
| translator     = 
| illustrator    = M. A. and W. A. J. Claus
| cover_artist   = 
| country        = [[United States]]
| language       = [[English language|English]]
| series         = 
| subject        = 
| genre          = [[Children's literature|Children's novel]]
| publisher      = [[L. C. Page & Co.]]
| pub_date       = April 1908
| media_type     = Print ([[hardcover]])
| pages          = 429 pp ''(first edition)''
| isbn           = N/A
| oclc           = 367111
| congress       = PR6025.O45 A53
| preceded_by    = 
| followed_by    = [[Anne of Avonlea]]
}}

Translated books[édit | sunting sumber]

About how to handle translated books, see the discussion at Template talk:Infobox book/Archive 4#Translated books case study.

COinS[édit | sunting sumber]

Citakan:UF-COinS

Tingali ogé[édit | sunting sumber]