Citakan:Lang-ar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Arab: {{{1}}}

Tempo Ogé[édit | sunting sumber]

  • {{Ar}}, pikeun nyieun tulisan Arab
  • {{ArB}}, pikeun nyieun tulisan Arab kandel
  • {{ArL}}, pikeun nyieun tulisan Arab gedé
  • {{ArTranslit}}, pikeun nyieun transliterasi basa Arab
  • {{ArabDIN}}
  • {{lang-ar}}
  • {{PerB}}, pikeun nyieun tulisan Pérsia script kandel