Citakan:Lang-zh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Tionghoa: {{{1}}}


Tingali ogé {{Lang-gb}} pikeun Tionghoa Saderhana.