Citakan:Prefectures of the Central African Republic Image Map

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bangui Sangha-Mbaéré Mambéré-Kadéï Nana-Mambéré Ouham-Pendé Ouham Ombella-M'Poko Lobaye Nana-Grébizi Kémo Ouaka Basse-Kotto Bamingui-Bangoran Vakaga Haute-Kotto Mbomou Haut-MbomouHiji peta Républik Afrika Tengah nu bisa diklik ngagambarkeun 14 préfékturna.
Ngeunaan ieu gambar