Citakan:Tick/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Subkaca ieu ngandung dokuméntasi, kategori jeung eusi lianna nu lain mangrupakeun bagéan tina citakan.
Keur nempo kaca citakanana, tempo Citakan:Tick.

Usage[édit | sunting sumber]

This template inserts a green tick mark (check mark) inline in the text. It is not for use in articles.

The tick image defaults to 20px in size. To change the size, call with a pixel value as an argument, such as:

{{tick|30}}

See also[édit | sunting sumber]

Citakan:Done/See also