Citalem, Cipongkor, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Citalem

Peta lokasi Citalem
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cipongkor
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Citalem nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipongkor, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg