Citapén, Ciawi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Citapén

Peta lokasi Citapén
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ciawi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Citapén nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg