Citeureup, Citeureup, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Citeureup

Peta lokasi Citeureup
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Citeureup
Nami Kuwu Budi Mulyamin
Lega 311 ha
Jumlah pangeusi +/- 7.100 jiwa
 - Kapadetan

Citeureup nyaéta salasahiji désa di kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]




Gnome-home.svg