Curug Bitung, Nanggung, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Curug Bitung

Peta lokasi Curug Bitung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Nanggung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Curug Bitung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nanggung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg