Déwan Hubungan Amérika-Islam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Déwan Hubungan Amérika-Islam
Council on American-Islamic Relations
Pawangunan Juni 1994 ku Omar Ahmad, Nihad Awad, jeung Rafeeq Jaber
Rupa LSM
nirlaba
Tujuan Hak wargi nagara muslim
Kantor puseur Washington, D.C.
Lokasi 453 New Jersey Ave., S.E.
Wewengkon layanan Amérika Sarikat
Diréktur Eksekutif Nihad Awad
Inohong konci Larry Shaw, Pupuhu
Ibrahim Hooper, Diréktur Komunikasi Nasional
Jumlah pagawé 70+
Jumlah rélawan 300+
Loka wéb cair.com

Déwan Hubungan Amérika-Islam (Basa Inggris: Council on American-Islamic Relations}; CAIR) nyaéta organisasi palindungan kamerdikaan sipil Muslim nu panggedéna sa-Amérika nu ngurusan palindungan sipil jeung mromosikeun hak asasi manusa. Markasna aya di Capitol Hill di Washington, D.C., kalawan kantor régional sapanjuru nagara.[1]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Portalbox

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg