Daérah Husus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

Daérah Husus nyaéta daérah administrasi satingkat propinsi di Indonésia. Kiwari ukur aya hiji daérah husus di Indonésia nyaéta Daérah Husus Ibukota Jakarta disingkat DKI Jakarta.


Flag of Indonesia.svg