Dadap, Juntinyuat, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Dadap

Peta lokasi Dadap
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Juntinyuat
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Dadap nya éta salasahiji désa di kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg