Dai Kan-Wa jiten

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dai Kan-Wa jiten (大漢和辞典? Kamus Besar Basa Cina-Jepang) nyaeta kamus Basa Jepang make karakter Cina karya Morohashi Tetsuji terbitan Taishukan. Ngarupakeun kamus nu lengkep, aya leuwih ti 50,000 karakter jeung 530,000 kecap dina 13 volume bukuna kaasup indeksna.

Nulis.jpg