Dammam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dammam
الدمام
Ad Dammām
—  Kota  —
Dammam is located in Saudi Arabia
Dammam
Lokasi Dammam di Arab Saudi
Koordinat: 26°17′N 50°12′E / 26.283, 50.2Koordinat: 26°17′N 50°12′E / 26.283, 50.2
Nagara Bandéra Arab Saudi Arab Saudi
Propinsi Asy-Syarqiyah
Aréa
 - Kota 800 km2
Populasi (2009)
 - Kota 2.054.710
 Métro 2.500.710
  Perkiraan
Situs web www.e-amana.gov.sa

Dammam (Basa Arab: الدمامAd Dammām) nyaéta ibu kota Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Saudi cities