Daniela Mercury

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Daniela Mercury

Daniela Mercuri de Almeida (gumelar di Salvador, Brasil, 28 Juli 1965; yuswa 49 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Daniela Mercury nya éta saurang musisi.


Replace this image male.svg