Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kaca ieu eusina daptar 349 kabupatén jeung 91 kota nu sumebar di 33 propinsi di Indonésia.

Sumatera[édit | sunting sumber]

Nanggroe Acéh Darussalam:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Acéh Barat
  2. Kabupatén Acéh Barat Daya
  3. Kabupatén Acéh Besar
  4. Kabupatén Acéh Jaya
  5. Kabupatén Acéh Selatan
  6. Kabupatén Acéh Singkil
  7. Kabupatén Acéh Tamiang
  8. Kabupatén Acéh Tengah
  9. Kabupatén Acéh Tenggara
  10. Kabupatén Acéh Timur
  11. Kabupatén Acéh Utara
  12. Kabupatén Bener Meriah
  13. Kabupatén Bireuen
  14. Kabupatén Gayo Lues
  15. Kabupatén Nagan Raya
  16. Kabupatén Pidie
  17. Kabupatén Simeulue
  18. Kota Banda Aceh
  19. Kota Langsa
  20. Kota Lhokseumawe
  21. Kota Sabang


Sumatera Utara:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Asahan
  2. Kabupatén Dairi
  3. Kabupatén Déli Serdang
  4. Kabupatén Humbang Hasundutan
  5. Kabupatén Karo
  6. Kabupatén Labuhan Batu
  7. Kabupatén Langkat
  8. Kabupatén Mandailing Natal
  9. Kabupatén Nias
  10. Kabupatén Nias Selatan
  11. Kabupatén Pakpak Bharat
  12. Kabupatén Samosir
  13. Kabupatén Serdang Bedagai
  14. Kabupatén Simalungun
  15. Kabupatén Tapanuli Selatan
  16. Kabupatén Tapanuli Tengah
  17. Kabupatén Tapanuli Utara
  18. Kabupatén Toba Samosir
  19. Kota Binjai
  20. Kota Médan
  21. Kota Padang Sidempuan
  22. Kota Pematangsiantar
  23. Kota Sibolga
  24. Kota Tanjung Balai
  25. Kota Tebing Tinggi


Bengkulu:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bengkulu Selatan
  2. Kabupatén Bengkulu Utara
  3. Kabupatén Kaur
  4. Kabupatén Kepahiang
  5. Kabupatén Lebong
  6. Kabupatén Muko-Muko
  7. Kabupatén Rejang Lebong
  8. Kabupatén Seluma
  9. Kota Bengkulu


Jambi:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Batang Hari
  2. Kabupatén Bungo
  3. Kabupatén Kerinci
  4. Kabupatén Merangin
  5. Kabupatén Muaro Jambi
  6. Kabupatén Sarolangun
  7. Kabupatén Tanjung Jabung Timur
  8. Kabupatén Tanjung Jabung Barat
  9. Kabupatén Tebo
  10. Kota Jambi


Riau:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bengkalis
  2. Kabupatén Indragiri Hilir
  3. Kabupatén Indragiri Hulu
  4. Kabupatén Kampar
  5. Kabupatén Kuantan Singingi
  6. Kabupatén Pelalawan
  7. Kabupatén Rokan Hulu
  8. Kabupatén Rokan Hilir
  9. Kabupatén Siak
  10. Kota Dumai
  11. Kota Pekanbaru


Sumatera Barat:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Agam
  2. Kabupatén Dharmasraya
  3. Kabupatén Limapuluh Koto
  4. Kabupatén Kepulauan Mentawai
  5. Kabupatén Padang Pariaman
  6. Kabupatén Pasaman
  7. Kabupatén Pasaman Barat
  8. Kabupatén Pesisir Selatan
  9. Kabupatén Sawahlunto Sijunjung
  10. Kabupatén Solok
  11. Kabupatén Solok Selatan
  12. Kabupatén Tanah Datar
  13. Kota Bukittinggi
  14. Kota Padang
  15. Kota Padangpanjang
  16. Kota Pariaman
  17. Kota Payakumbuh
  18. Kota Sawahlunto
  19. Kota Solok


Sumatera Selatan:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Banyuasin
  2. Kabupatén Lahat
  3. Kabupatén Muara Enim
  4. Kabupatén Musi Banyuasin
  5. Kabupatén Musi Rawas
  6. Kabupatén Ogan Ilir
  7. Kabupatén Ogan Komering Ilir
  8. Kabupatén Ogan Komering Ulu
  9. Kabupatén Ogan Komering Ulu Timur
  10. Kabupatén Ogan Komering Ulu Selatan
  11. Kota Lubuklinggau
  12. Kota Pagar Alam
  13. Kota Palembang
  14. Kota Prabumulih


Lampung:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Lampung Barat
  2. Kabupatén Lampung Selatan
  3. Kabupatén Lampung Tengah
  4. Kabupatén Lampung Timur
  5. Kabupatén Lampung Utara
  6. Kabupatén Way Kanan
  7. Kabupatén Tanggamus
  8. Kabupatén Tulang Bawang
  9. Kota Bandar Lampung
  10. Kota Métro


Kapuloan Bangka Belitung:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bangka
  2. Kabupatén Bangka Barat
  3. Kabupatén Bangka Tengah
  4. Kabupatén Bangka Selatan
  5. Kabupatén Belitung
  6. Kabupatén Belitung Timur
  7. Kota Pangkal Pinang

Kapuloan Riau :[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Karimun
  2. Kabupatén Bintan (dahulu bernama Kabupatén Kepulauan Riau)
  3. Kabupatén Lingga
  4. Kabupatén Natuna
  5. Kota Batam
  6. Kota Tanjung Pinang


Jawa[édit | sunting sumber]

Banten:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Lebak
  2. Kabupatén Pandéglang
  3. Kabupatén Sérang
  4. Kabupatén Tangerang
  5. Kota Cilegon
  6. Kota Tangerang


Jawa Barat:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bandung
  2. Kabupatén Bandung Kulon
  3. Kabupatén Bekasi
  4. Kabupatén Bogor
  5. Kabupatén Ciamis
  6. Kabupatén Cianjur
  7. Kabupatén Cirebon
  8. Kabupatén Garut
  9. Kabupatén Indramayu
  10. Kabupatén Karawang
  11. Kabupatén Kuningan
  12. Kabupatén Majalengka
  13. Kabupatén Purwakarta
  14. Kabupatén Subang
  15. Kabupatén Sukabumi
  16. Kabupatén Sumedang
  17. Kabupatén Tasikmalaya
  18. Kota Bandung
  19. Kota Banjar
  20. Kota Bekasi
  21. Kota Bogor
  22. Kota Cimahi
  23. Kota Cirebon
  24. Kota Depok
  25. Kota Sukabumi
  26. Kota Tasikmalaya


Jakarta:[édit | sunting sumber]

  1. Kota Jakarta Barat
  2. Kota Jakarta Pusat
  3. Kota Jakarta Utara
  4. Kota Jakarta Timur
  5. Kota Jakarta Selatan
  6. Kabupatén Kepulauan Seribu


Jawa Tengah:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Banjarnegara
  2. Kabupatén Banyumas
  3. Kabupatén Batang
  4. Kabupatén Blora
  5. Kabupatén Boyolali
  6. Kabupatén Brebes
  7. Kabupatén Cilacap
  8. Kabupatén Demak
  9. Kabupatén Grobogan
  10. Kabupatén Jepara
  11. Kabupatén Karanganyar
  12. Kabupatén Kebumén
  13. Kabupatén Kendal
  14. Kabupatén Klatén
  15. Kabupatén Kudus
  16. Kabupatén Magelang
  17. Kabupatén Pati
  18. Kabupatén Pekalongan
  19. Kabupatén Pemalang
  20. Kabupatén Purbalingga
  21. Kabupatén Purworejo
  22. Kabupatén Rembang
  23. Kabupatén Semarang
  24. Kabupatén Sragén
  25. Kabupatén Sukoharjo
  26. Kabupatén Tegal
  27. Kabupatén Temanggung
  28. Kabupatén Wonogiri
  29. Kabupatén Wonosobo
  30. Kota Magelang
  31. Kota Surakarta
  32. Kota Salatiga
  33. Kota Semarang
  34. Kota Pekalongan
  35. Kota Tegal

Jawa Timur:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bangkalan
  2. Kabupatén Banyuwangi
  3. Kabupatén Blitar
  4. Kabupatén Bojonegoro
  5. Kabupatén Bondowoso
  6. Kabupatén Gresik
  7. Kabupatén Jember
  8. Kabupatén Jombang
  9. Kabupatén Kediri
  10. Kabupatén Lamongan
  11. Kabupatén Lumajang
  12. Kabupatén Madiun
  13. Kabupatén Magetan
  14. Kabupatén Malang
  15. Kabupatén Mojokerto
  16. Kabupatén Nganjuk
  17. Kabupatén Ngawi
  18. Kabupatén Pacitan
  19. Kabupatén Pamekasan
  20. Kabupatén Pasuruan
  21. Kabupatén Ponorogo
  22. Kabupatén Probolinggo
  23. Kabupatén Sampang
  24. Kabupatén Sidoarjo
  25. Kabupatén Situbondo
  26. Kabupatén Sumenep
  27. Kabupatén Trenggalék
  28. Kabupatén Tuban
  29. Kabupatén Tulungagung
  30. Kota Batu
  31. Kota Blitar
  32. Kota Kediri
  33. Kota Madiun
  34. Kota Malang
  35. Kota Mojokerto
  36. Kota Pasuruan
  37. Kota Probolinggo
  38. Kota Surabaya


Daérah Istiméwa Yogyakarta:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bantul
  2. Kabupatén Gunung Kidul
  3. Kabupatén Kulon Progo
  4. Kabupatén Sléman
  5. Kota Yogyakarta


Kapuloan Nusa Tenggara/Sunda Alit[édit | sunting sumber]

Bali:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Badung
  2. Kabupatén Bangli
  3. Kabupatén Buleleng
  4. Kabupatén Gianyar
  5. Kabupatén Jembrana
  6. Kabupatén Karangasem
  7. Kabupatén Klungkung
  8. Kabupatén Tabanan
  9. Kota Denpasar

Nusa Tenggara Barat:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bima
  2. Kabupatén Dompu
  3. Kabupatén Lombok Barat
  4. Kabupatén Lombok Tengah
  5. Kabupatén Lombok Timur
  6. Kabupatén Sumbawa
  7. Kabupatén Sumbawa Barat
  8. Kota Mataram
  9. Kota Bima

Nusa Tenggara Timur:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Alor
  2. Kabupatén Belu
  3. Kabupatén Ende
  4. Kabupatén Flores Timur
  5. Kabupatén Kupang
  6. Kabupatén Lembata
  7. Kabupatén Manggarai
  8. Kabupatén Manggarai Barat
  9. Kabupatén Ngada
  10. Kabupatén Rote Ndao
  11. Kabupatén Sikka
  12. Kabupatén Sumba Barat
  13. Kabupatén Sumba Timur
  14. Kabupatén Timor Tengah Selatan
  15. Kabupatén Timor Tengah Utara
  16. Kota Kupang

Kalimantan[édit | sunting sumber]

Kalimantan Barat:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bengkayang
  2. Kabupatén Kapuas Hulu
  3. Kabupatén Ketapang
  4. Kabupatén Landak
  5. Kabupatén Melawi
  6. Kabupatén Pontianak
  7. Kabupatén Sambas
  8. Kabupatén Sanggau
  9. Kabupatén Sekadau
  10. Kabupatén Sintang
  11. Kota Pontianak
  12. Kota Singkawang


Kalimantan Selatan:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Balangan
  2. Kabupatén Banjar
  3. Kabupatén Barito Kuala
  4. Kabupatén Hulu Sungai Selatan
  5. Kabupatén Hulu Sungai Tengah
  6. Kabupatén Hulu Sungai Utara
  7. Kabupatén Kotabaru
  8. Kabupatén Tanah Laut
  9. Kabupatén Tabalong
  10. Kabupatén Tanah Bumbu
  11. Kabupatén Tapin
  12. Kota Banjarbaru
  13. Kota Banjarmasin


Kalimantan Tengah:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Barito Selatan
  2. Kabupatén Barito Timur
  3. Kabupatén Barito Utara
  4. Kabupatén Gunung Mas
  5. Kabupatén Kapuas
  6. Kabupatén Katingan
  7. Kabupatén Kotawaringin Barat
  8. Kabupatén Kotawaringin Timur
  9. Kabupatén Lamandau
  10. Kabupatén Murung Raya
  11. Kabupatén Pulang Pisau
  12. Kabupatén Sukamara
  13. Kabupatén Seruyan
  14. Kota Palangka Raya


Kalimantan Timur:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Berau
  2. Kabupatén Bulungan
  3. Kabupatén Kutai Barat
  4. Kabupatén Kutai Kartanegara
  5. Kabupatén Kutai Timur
  6. Kabupatén Malinau
  7. Kabupatén Nunukan
  8. Kabupatén Pasir
  9. Kabupatén Penajam Paser Utara
  10. Kota Balikpapan
  11. Kota Bontang
  12. Kota Samarinda
  13. Kota Tarakan


Sulawesi[édit | sunting sumber]

Gorontalo:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Boalemo
  2. Kabupatén Bone Bolango
  3. Kabupatén Gorontalo
  4. Kabupatén Pohuwato
  5. Kota Gorontalo


Sulawesi Selatan:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bantaeng
  2. Kabupatén Barru
  3. Kabupatén Bone
  4. Kabupatén Bulukumba
  5. Kabupatén Enrekang
  6. Kabupatén Gowa
  7. Kabupatén Jeneponto
  8. Kabupatén Luwu
  9. Kabupatén Luwu Timur
  10. Kabupatén Luwu Utara
  11. Kabupatén Maros
  12. Kabupatén Pangkajene Kepulauan
  13. Kabupatén Pinrang
  14. Kabupatén Selayar
  15. Kabupatén Sinjai
  16. Kabupatén Sidenreng Rappang
  17. Kabupatén Soppeng
  18. Kabupatén Takalar
  19. Kabupatén Tana Toraja
  20. Kabupatén Wajo
  21. Kota Makassar
  22. Kota Palopo
  23. Kota Pare-Pare

Sulawesi Tenggara:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bombana
  2. Kabupatén Buton
  3. Kabupatén Kolaka
  4. Kabupatén Kolaka Utara
  5. Kabupatén Konawe (baheula ngaranna Kabupatén Kendari)
  6. Kabupatén Konawe Selatan
  7. Kabupatén Muna
  8. Kabupatén Wakatobi
  9. Kota Bau-Bau
  10. Kota Kendari


Sulawesi Tengah:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Banggai
  2. Kabupatén Banggai Kepulauan
  3. Kabupatén Buol
  4. Kabupatén Donggala
  5. Kabupatén Morowali
  6. Kabupatén Parigi Moutong
  7. Kabupatén Poso
  8. Kabupatén Tojo Una-Una
  9. Kabupatén Toli-Toli
  10. Kota Palu


Sulawesi Utara:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Bolaang Mongondow
  2. Kabupatén Kepulauan Sangihe
  3. Kabupatén Kepulauan Talaud
  4. Kabupatén Minahasa
  5. Kabupatén Minahasa Selatan
  6. Kabupatén Minahasa Utara
  7. Kota Bitung
  8. Kota Manado
  9. Kota Tomohon


Sulawesi Barat:[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Majene
  2. Kabupatén Mamasa
  3. Kabupatén Mamuju
  4. Kabupatén Mamuju Utara
  5. Kabupatén Polewali Mandar


Maluku jeung Papua[édit | sunting sumber]

Maluku[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Buru
  2. Kabupatén Kepulauan Aru
  3. Kabupatén Maluku Tengah
  4. Kabupatén Maluku Tenggara
  5. Kabupatén Maluku Tenggara Barat
  6. Kabupatén Seram Bagian Barat
  7. Kabupatén Seram Bagian Timur
  8. Kota Ambon


Maluku Utara[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Halmahéra Barat
  2. Kabupatén Halmahéra Selatan
  3. Kabupatén Halmahéra Tengah
  4. Kabupatén Halmahéra Timur
  5. Kabupatén Halmahéra Utara
  6. Kabupatén Kapuloan Sula
  7. Kota Ternaté
  8. Kota Tidoré


Irian Jaya Barat[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Fak-fak
  2. Kabupatén Kaimana
  3. Kabupatén Manokwari
  4. Kabupatén Raja Ampat
  5. Kabupatén Sorong
  6. Kabupatén Sorong Selatan
  7. Kabupatén Teluk Bintuni
  8. Kabupatén Teluk Wondama
  9. Kota Sorong

Papua (Irian Jaya)[édit | sunting sumber]

  1. Kabupatén Asmat
  2. Kabupatén Biak Numfor
  3. Kabupatén Boven Digoel
  4. Kabupatén Jayapura
  5. Kabupatén Jayawijaya
  6. Kabupatén Kéérom
  7. Kabupatén Mappi
  8. Kabupatén Merauké
  9. Kabupatén Mimika
  10. Kabupatén Nabiré
  11. Kabupatén Paniai
  12. Kabupatén Pegunungan Bintang
  13. Kabupatén Puncak Jaya
  14. Kabupatén Sarmi
  15. Kabupatén Supiori
  16. Kabupatén Tolikara
  17. Kabupatén Waropén
  18. Kabupatén Yahukimo
  19. Kabupatén Yapén Waropén
  20. Kota Jayapura


Tempo Ogé[édit | sunting sumber]