Daptar nagara di Asia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
LocationAsia.png

Ieu mangrupakeun daptar nagara di buana Asia

Nagara Daulat[édit | sunting sumber]

Nagara kalawan pangakuan nu kawates[édit | sunting sumber]

Catetan[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg