Daptar nagara di Oséania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
LocationOceania.png

Di handap nya éta daptar nagara di Oséania.

Nagara daulat[édit | sunting sumber]

Nagara-nagara kalawan pangakuan internasional sacara luas nu aya di Oséania.


Wewengkon depéndensi jeung otonom[édit | sunting sumber]

Wewengkon depéndensi jeung daérah otonom di Oséania.

Catetan[édit | sunting sumber]

  1. a b c Téritori peuntas laut Australia.
  2. a b Nagara nu maréntah sorangan dina asosiasi bébas jeung Selandia Anyar.
  3. a b c Wewengkon insulér ti Amérika Sarikat.
  4. Hiji nagara bagian ti Amérika Sarikat.
  5. a b c Departemén jeung téritori peuntas laut Perancis.
  6. Bagian ti region Valparaiso, Cili.
  7. Téritori peuntas laut Britania.
  8. Téritori peuntas laut Selandia Anyar.
  9. Pulo Navassa, sanajan mangrupakeun bagian ti KLMAS, ayana di Karibia jeung 'sanés bagian ti Oséania.



Gnome-globe.svg