Daptar paguron luhur nagri di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Daftar di handap ieu ngarupakeun daftar paguron luhur nagri di Indonésia, nu dibina ku Departemen Pendidikan Nasional. Daftar ieu henteu ngawengku paguron luhur kaagamaan nu dibina ku Departemen Agama sarta paguron luhur kedinesan anu dikokolakeun ku Departemen/Kementerian atawa Lembaga Pamaréntahan Non Departemén séjénna.

Luyu jeung Undang-undang Nomer 20 Taun 2003 ngeunaan Sistem Atikan Nasional, paguron luhur bisa mangrupa Universitas, Institut, Sakola Luhur, Politéknik, atawa Akademi.

Sumatera[édit | sunting sumber]

Nanggroe Aceh Darussalam[édit | sunting sumber]

Sumatera Kalér[édit | sunting sumber]

Sumatera Kulon[édit | sunting sumber]

Riau[édit | sunting sumber]

Jambi[édit | sunting sumber]

Bengkulu[édit | sunting sumber]

Sumatera Kidul[édit | sunting sumber]

Lampung[édit | sunting sumber]

Jawa[édit | sunting sumber]

Banten[édit | sunting sumber]

DKI Jakarta[édit | sunting sumber]

Jawa Kulon[édit | sunting sumber]

Jawa Tengah[édit | sunting sumber]

DI Yogyakarta[édit | sunting sumber]

Jawa Wétan[édit | sunting sumber]

Bali jeung Nusa Tenggara[édit | sunting sumber]

Bali[édit | sunting sumber]

Nusa Tenggara Kulon[édit | sunting sumber]

Nusa Tenggara Wétan[édit | sunting sumber]

Kalimantan[édit | sunting sumber]

Kalimantan Kulon[édit | sunting sumber]

Kalimantan Tengah[édit | sunting sumber]

Kalimantan Kidul[édit | sunting sumber]

Kalimantan Wétan[édit | sunting sumber]

Sulawesi[édit | sunting sumber]

Sulawesi Kalér[édit | sunting sumber]

Gorontalo[édit | sunting sumber]

Sulawesi Tengah[édit | sunting sumber]

Sulawesi Kidul[édit | sunting sumber]

Sulawesi Tenggara[édit | sunting sumber]

Maluku dan Papua[édit | sunting sumber]

Maluku[édit | sunting sumber]

Maluku Kalér[édit | sunting sumber]

Irian Jaya Kulon jeung Papua[édit | sunting sumber]