Deddy Corbuzier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo atawa anu kasohor Deddy Corbuzier nya éta pesulap, ilusionis, katut méntalis asal Indonesia[1]. Mentalis anu boga ciri has dina make up ieu gumelar di Jakarta tanggal 28 Désémber 1976[2][1]. Dedy geus nalakukeun rupa-rupa trik sulap, diantara: mawa mobil kalayan panon ditutup, Deddy ogé kungsi nebak headline media massa anu ditangtukeun saacan éta media massa terbit, lian ti éta Deddy kungsi néwak pélor anu ditémbakkeun ku sejata api[1][2].

Deddy nya éta salah sahiji tukang sulap anu mintonkeun rupa-rupa trik sulap anu tara dibayangkeun saacanna[2]. Deddy ogé nyieun terbosan anyar kucara nyieun acara The Master anu tujuanna néangan jalma-jalama anu miboga bakat dina widang sulap[2]. Ieu acara ogé dimaksudkeun sangkan karir sulap ogé maju siga karir dina industri peran jeung industri musik[1]. Tina ieu acara muncul pesulap-pesulap anu bakatna hadé saperti Joe Sandy jeung Limbad[2][1].

Deddy nikah jeung Kalina Oktariani tanggal 25 Pébruari 2005, tina ieu hubungan, Deddy boga anak anu dingaranan Nikola Corbuzier[1]. Salian jadi pesulap, Deddy ogé jadi panumbu catur dina acara Hitam dan Putih, lian ti éta, Deddy ogé muka bisnis kulinér[1]. Deddy jeung artis séjénna muka réstoran Jepang Takigawa[1].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h [Profil Deddy Corbuzier] (diaksés tanggal 21 Nopémber 2011)
  2. a b c d e [Biografi sang mentalis - Deddy Corbuzier] (diaksés tanggal 23 Nopémber 2011)
Nulis.jpg