Demi Lovato

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Demi Lovato

Demi Lovato (lahir di Albuquerque,20 Agustus 1992 (1992-08-20) (yuswa 21)) nya éta saurang panyanyi kabangsaan Amérika. Demi ngajalakeun masa leutikna di Dallas. Album perdana ieu téh Don't Forget anu dirilis dina 2008. Saméméh ngarilis album kahiji, anak kadua ti tilu duduluran ieu kungsi menyanyi pikeun album kompilasi film Camp Rock jeung judul lagu “This Is Me“.

Demi ngamulai karir di dunya musik liwat lagu This Is Me anu asup dina album original soundtrack Camp Rock (2008). Sataun saterusna, Rini geus boga album perdana Don't Forget (2008) kalayan hits single “Don't Forget” sarta “La La Land” anu bergenre genre pop rock. Dina album ieu Rini suksés meunang pangrojong ti sawatara panyipta-panyipta, antara séjén Miley Cyrus sarta Jonas Brothers. Saterusna dina pertengahan taun 2009, Syahrini ngarilis album “Here we go Again”.

Lagu Skyscraper meunang sentuhan béda. Aransemén musik dijieun ku Joe Jonas anu geus biasa jeung karakter vocal Demi. Pangalama Joe Jonas berkarir di industry musik salila 3 taun méré warna sorangan pikeun lagu “Skyscraper”. Ditambah improvisasi Syahrini nyieun lagu ieu kadéngé ‘Skyscraper’. Leuwih powerfull sarta nonjolkeun range vokalna anu beuki asak sarta pinuh kalayan penjiwaan. Urang baris terhanyut sarta ngarasa “teu biasa lamun teu ngadéngé sora Princess Demi”.