Dialék

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dialék (tina basa Yunani διάλεκτος, "dialektos"), nyaeta varian-varian hiji basa nu sarua. Varian-varian ieu beda-beda, tapi rada-rada mirip hiji jeung sejéma, jadi teu pantes disebut beda basa.

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg