Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Divisi Rangpur
রংপুর বিভাগ
Divisi
Lokasi Divisi Rangpur di Bangladés
Lokasi Divisi Rangpur di Bangladés
Koordinat: 25°50′N 89°00′E / 25.833°N 89.000°E / 25.833; 89.000Koordinat: 25°50′N 89°00′E / 25.833°N 89.000°E / 25.833; 89.000
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Aréa
 • Total 16,320.26 km2 (6,301.29 sq mi)
Populasi (Sénsus 2011)
 • Total 16.412.287
 • Dénsitas 975/km2 (2,530/sq mi)
Time zone BST (UTC+6)

Divisi Rangpur (Basa Benggala: রংপুর বিভাগ) nyaéta salah sahiji divisi di Bangladés. 25-1-2010 Baheulana, divisi ieu mangrupa 8 distrik di bagian kalér Divisi Rajshahi, nu teras dipisahkeun saprak 25 Januari 2010. Divisi Rangpur miboga 8 distrik: Rangpur,[1] Dinajpur, Kurigram, Gaibandha, Nilphamari, Panchagarh, Thakurgaon, sarta Lalmonirhat.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Maps and Population figures "Rangpur", travelsradiate, diaksés 2 Januari 2011.