Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Divisi Rangpur
রংপুর বিভাগ
—  Divisi  —
Lokasi Divisi Rangpur di Bangladés
Koordinat: 25°50′N 89°00′E / 25.833, 89Koordinat: 25°50′N 89°00′E / 25.833, 89
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Aréa
 - Total 16.320,26 km2
Populasi (Sénsus 2011)
 - Total 16.412.287
 Kapadetan 975/km²
Zona wanci BST (UTC+6)

Divisi Rangpur (Basa Benggala: রংপুর বিভাগ) nyaéta salah sahiji divisi di Bangladés. 25-1-2010 Baheulana, divisi ieu mangrupa 8 distrik di bagian kalér Divisi Rajshahi, nu teras dipisahkeun saprak 25 Januari 2010. Divisi Rangpur miboga 8 distrik: Rangpur,[1] Dinajpur, Kurigram, Gaibandha, Nilphamari, Panchagarh, Thakurgaon, sarta Lalmonirhat.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Maps and Population figures "Rangpur", travelsradiate, diaksés 2 Januari 2011.