Doctor of Divinity

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Aquatint tina hiji Doctor in Divinity dina Univérsitas Oxford, nganggo jubah beureum jeung hideung disaruakeun kalawan posisina. Ti History of Oxford karya Rudolph Ackermann, 1814.

Doctor of Divinity (D.D., Divinitatis Doctor dina basa Latin) mangrupakeun hiji gelar akademik lanjutan dina ilmu téologi. Sajarahna, gelar ini nunjukkeun yén bahwa nu mibandana geus kagungan lisénsi ti hiji univérsitas pikeun ngawulang téologi Kristen atawa widang-widang kaagamaan nu patali.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]